norsk

Min familie. Jeg har en stor familie. Mange bor i Thailand. Og Mange andre bor i norge. De som bor i norge er da på min far sin side, mens de som bor i Thailand er på min mamma sin side. Jeg synes jeg er selv heldig som har to familier. En plass der vi nesten bare reiser til når vi skal på ferie, og en plass jeg kan bo og lære som da er i Norge. Thailand er et stort land. Også Norge. I Thailand kan jeg spise masse gode mat, kose meg med familien, i varmen også videre.

fransk

Ma famille. J'ai une grande famille. Beaucoup vivent en Thaïlande. Et beaucoup d'autres vivent en Norvège. Ceux qui vivent en Norvège sont alors du côté de mon père, tandis que ceux qui vivent en Thaïlande sont du côté de ma mère. Je pense que j'ai de la chance d'avoir deux familles. Un endroit où nous ne voyageons presque que lorsque nous partons en vacances, et un endroit où je peux vivre et apprendre qui se trouve alors en Norvège. La Thaïlande est un grand pays. Aussi la Norvège. En Thaïlande, je peux manger beaucoup de bons plats, m'amuser en famille, dans la chaleur, etc.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)